One in a million

Alla inlägg den 2 april 2020

Av Sarplaninac - 2 april 2020 17:19

Jag är helt slut. Den här veckan har det varit något varenda dag, och jag är faktiskt fortfarande sjukskriven av flera anledningar.
Men självklart hjälper jag min dotter så mycket jag bara kan och orkar, men just nu är jag i stort behov av återhämtning.

Min dotter också. Den här dagen med förhör under flera timmar har tagit hårt på henne, och hon är lika trött som jag.

Så vad är bättre än skogen då. Det vilsamma gröna, trädkronornas djupa bugningar i vinden, högt över våra huvuden, och så hundarna. Lillys återfunna glädje, den rastlösa energins utlopp, och flickan, den lilla flickan som går vid min sida, tillitsfull och med ett ljus i ögonen som jag inte sett förut.

Det blåser, hårt, och om jag blundar kan jag känna att jag är ute på havet igen, doften av hav, segel som fylls med vind, och känslan när jag faller av och låter vinden ta tag i båten, stäven som klyver vattenytan och för mig framåt. Ljudet av tystnaden, när jag vrider av tändningen till motorn.
Jag måste segla igen, jag måste ha en båt igen, framöver. Men var sak har sin tid, och jag öppnar ögonen, är tillbaka i skogen igen.

Och efteråt, trötta själar.

Även idag har de fått vara sociala i Helsingborg. Människor älskar att hälsa på dem och prata bort en stund.

#förhör #aussie #australienshepherd #helsingborg #Lilly #skogen

Av Sarplaninac - 2 april 2020 10:31

Efter en kaosartad morgon med hundar, höns, katt, mediciner till Lilly, och alla kläder som var någorlunda presentabla, smutsiga i tvätthögen på badrumsgolvet, och ett kök, ja rentav hela hemmet i kaos, satt vi i bilen 08:30 på väg mot Helsingborg återigen, och denna gången till polisförhör med dottern.

Min dotter blev utsatt för ett brott, eller rättare sagt flera, under tiden hon bodde i Stockholm. Jag kommer inte gå in på detaljer här, men det är under utredning och enligt advokaten ser det bra ut för att få till en rättegång.

#polisförhör #brott #helsingborg

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards