One in a million

Alla inlägg den 23 september 2020

Av Sarplaninac - 23 september 2020 11:08

Vad fruktansvärt fult och ledsamt det är att se all skogsavverkning och alla kalhyggen som uppstår som ett resultat av det här i omgivningarna där jag bor. Idag har de påbörjat ännu ett som vi passerade på vår promenad.
Det är de fjärde kalhygget nu på mindre än ett år. Men såklart träd är pengar så jag förmodar att de som äger marken inte bryr sig sådär väldigt mycket om det rent estetiska.

Jag läste hos Skogsnuvan att hon också är ledsen över alla kalhyggen, och blev inspirerad av henne att skriva om det.

Bortsett från det, så har jag och Noah gått 6km efter grusväg, skogsväg och landsväg. En dag varm som en sommardag med 20 grader och sol.

Äntligen har Noah tystnat och kommit ner i varv lite, han ligger just nu och sover utanför hundgården där Neah befinner sig.

Av Sarplaninac - 23 september 2020 08:39

God morgon efter en natt med halvbra sömn.
Inga möss i köket inatt heller, men jag har hört dem till och från i väggarna.

Jag ägnade större delen av dagen igår åt att försöka sätta igen överallt där de kan tänkas ta sig in.
Ja det vinner inget skönhetspris direkt, och en duktig snickare skulle förmodligen inte bli imponerad :)) Ha ha, men alltså jag gör så gott jag kan med ganska halvtaskiga förutsättningar och ingen direkt kompetens inom området *ler*

Jag är bara mest desperat att få ut djuren ur mitt hus. Satte en bräda mot väggen närmast fönstret, där var en stor glipa och hur enkelt som helst att ta sig in. Men inte nu längre. :)

Noah är skitjobbig, Sååå stressad och gnällig. Jag hade så gärna kört till Lessebo imorgon och mött upp Zarah där så hon hade kunnat ta honom ett tag tills löpet är över, men dessvärre har jag jobb i minst 8 timmar på företaget, och på två olika ställen, och det är 16 mils körning till Lessebo så jag får inte ihop det. Om jag inte ska köra sent, men mörkerkörning är inte min starka sida, jag ser ju liksom ingenting.

På måndag ska jag till läkare för bedömning och remiss till specialist. Efter en operation för snart två år sedan har jag fått en massa bestående problem med ögonen.

Men idag ser ut att bli en fin dag, och bara jag fått i mig morgonkaffet till ljudet av Noahs gnällande, så kanske jag kan vakna och ta tag i dagen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards