One in a million

Alla inlägg den 16 juli 2022

Av Sarplaninac - 16 juli 2022 20:38

Höll på att missa mitt tåg hem, min kärlek och jag satt på ett café och tog en fika tills det var 10 minuter kvar till tåget skulle gå, då gick vi ner till plattformen och möttes av överraskningen, plattform nummer 26 är flyttad 15 minuter längre bort, följ pilarna.

Och vi sprang, och sprang, pilar hit och dit. Till sist kom vi fram till tåget när det var 3 minuter till avgång, vi stod och höll om varandra i dörren in till tåget, och en road tågpersonal log och sa Men följ med henne, du vill ju det. :) Sen släppte vi varandra och tåget satte fart.

Klev av snabbtåget och kom fram till min gamla skoda som stod ensam och övergiven kvar i hamnen.
Var det verkligen bara 14 dagar sedan jag klev ombord på hans båt.. Det känns som om oceaner av tid har förflutit sen dess, och jag är någon helt annan idag.

Zaray var vild av glädje. Hon skrek och rev nästan ner huset i sin lycka över vårat återseende igen. Hon ville aldrig sluta hälsa mig, och sen dess har hon bevakat varje steg jag tar, ständigt en millimeter bakom mig, så jag inte ska försvinna.

Zoe var också glad, men mer lite med karaktären av en katt. Var fan har du varit, var är min mat, och du har faktiskt glömt mina promenader..
Men jag fick lite svansviftningar ändå och en puss av henne. ;)

Av Sarplaninac - 16 juli 2022 15:52

För lite mer än tre veckor sedan skrev jag och pratade i telefon med en man från Danmark.
Vi hittade varandra på en dejtingsida, och vi hade ett stort gemensamt intresse. Segling.

Vi pratade i telefonen och skrev till varandra, sen bestämde vi oss för att ses. Han seglade sin båt, en Beneteau oceanis 43 till Halmstad, där vi möttes första gången.

Vi tyckte omedelbart om varandra, och dagen efter kastade vi loss och gav oss ut tillsammans på en 14 dagars seglats. En enastående segling, en amazing kärlekssaga, och redan efter tre dagar ombord, visste vi att vi vill tillbringa resten av våra liv tillsammans.

Just nu sitter jag på ett tåg på väg hem från Köpenhamn. Det känns i hjärtat, men han kommer till mig redan till helgen igen, så vi ses snart.

#kärlek #danskkärlek #loveofmylife #totallyinlove #segla #segling #Danmark

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards