One in a million

Alla inlägg den 19 mars 2022

Av Sarplaninac - 19 mars 2022 12:34

Tranorna ropar i skogen alldeles bakom gården. Solen lyser från klarblå himmel, hönsen har burrat upp sig på pinnarna och njuter av värmen som solen ger, och hundarna vilar i skuggan.

Ett fullkomligt lugn vilar över gården, ja hela bygden, inte ett ljud hörs förutom tranornas ödsliga rop då och då, lite fågelkvitter från träden, en flugas surrande,och idyllen är fullkomlig, komplett, total.

Jag sitter här ute, lutad mot väggen, med solen i mitt ansikte och en öl i min hand.

Just nu kunde inte livet vara bättre... Det närmaste eufori jag kommer just nu..

#eufori #lycka #tranor #ölisolen #sol #sarplaninac #kaukasiskovcharka

Av Sarplaninac - 19 mars 2022 07:03

Den som känner mig, vet att morgnar inte är min starkaste sida (underdrift)

Idag var inget undantag, löpande Araya var hormonstinn och rastlös, försökte till och med sätta på den sedan länge kastrerade gammelgubben Lucky som förskräckt gjorde sitt bästa för att undkomma uppvaktningen.

Zaray började trampa runt hon också, ställa sig vid min sida där jag låg i min säng och försökte sova, klockan var bara 0600 och hon buffade uppfordrande på mig.

Jag suckade högt, vek undan täcket och insåg att en ny dag redan börjat, vare sig jag vill eller inte.

Zoe är redan ute på den helt säkra sidan av gården, jag släpper ut Zaray och de börjar genast jaga varandra. Åh nej det går inte! Innan jag vet vad det är med Zarays armbåge måste hon ta det lugnt, och är det något de där två inte gör tillsammans så är det just att ta de lugnt.

Sätter Zaray I hundgården, Araya på den mindre säkra sidan av gården och hämtar sen en mugg zoegas och inbillar mig att jag ska få sitta i lugn och ro med den.

Zaray skäller och Zoe hoppar och ska in i hundgården, vilket får Araya att idiotskälla på sin sida också och zoegas kallnar i muggen under tiden jag springer omkring och försöker få till mitt 15spel..

Till slut tar jag in Zoe och har de andra ute på innergården. De får fortsätta turas om tills jag har hittat en lösning på detta..

#15spel #morgonstund #sarplaninac #kaukasiskovcharka

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards