One in a million

Alla inlägg den 5 april 2023

Av Sarplaninac - 5 april 2023 16:48

Idag har jag haft en riktigt god dag (ja det säger man på danska här, om en bra dag)
Jag har vågat prata mer, lärt känna de boende lite mer, och varit med och delat medicin, och satt mig in I deras rutiner kring medicin och dokumentationssystem, som skiljer sig lite från det jag arbetat med i Sverige.

De är så trevliga och hjälpsamma mina kollegor, och jag känner hur jag börjar slappna av mer och mer, slutar tänka så mycket och bara pratar og är en lille smule mere mig selv.

En kollega erbjød sig också att möta upp mig på tisdag om jag ville, då vi ska på kurs till ett ställe jag inte varit på förut. Och så upplever jag danskarna som väldigt artiga och vänliga, alltid ett glatt hej, ha en god dag, tak og i lige måde. Det är stor skillnad på när man kommer till en arbetsplats i Sverige, även om jag tyckte mycket om de kollegorna jag hade på sista jobbet.

Jag har även läst om de boendes bakgrund, uppväxt och satt mig lite mera in I vilka de är och deras behov. Gemensamt för de alla är faktiskt en fruktansværd uppväxt och på det psykisk sjukdom. Hemskt...

Så kom jag hem efter jobbet, till en besvikelse. Den gelcoathyvel vi hyrt i fem dagar med start idag, hade inte levererats pga att den som hyrt den innan inte återlämnat den. Fan fan, vi som skulle slipat båt I påsken då jag är ledig.. Har lite svårt att tänka om där, min kæreste också, men det blir vi tvungne till.

Men i övrigt så ja, idag känner jag mig faktisk riktigt tillfreds med det hele..

#trevligadanskar #nyttjobbnyttland #svenskdansk #jobbaidanmark

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards